nedeľa 12. septembra 2010

Mlynská dolina .....hanba Bratislavy

Zdravím vás. Už som tu akosi dlho nebola, no nejak som nemala chuť a ani inšpiráciu. Za ten čas som ale stihla zápis na školu, takže som oficiálne poslucháčka VšMU a stihla som sa aj ubytovať. Chystala som sa na to, že to bude hrozné, ale toto ma aj tak prekvapilo.
Bývam ešte s dvoma dievčatami, ktoré som nestihla stretnúť. To by nevadilo, len.....izba je tak mala, že sa tam vôbec nezmestia tie veci, ktoré tam sú, skrine ani nehovorím. Dokonca si dve malé skrinky mame rozdeliť tri. Netuším ako to spravím.... ale dobre, to by som ešte tiež nejak prežila. Avšak, čo je na neprežitie sú vecká. Dve toalety na celé poschodie.....v príšernom stave, samozrejme. Ďalej sprchy: dve na celé poschodie, z toho jedna nefunkčná.....nemám  na to slov a možno by som aj nejaké našla, ale pekné by boli sotva. Hluk o tom sa asi nemusím ani zmieniť, steny sú ako z papiera. Balkón nezamrežovaný na 1. poschodí ...no milé teda. Ja nechápem....Bratislava, hlavné mesto! Človek by si myslel, že azda troška kultúry, azda troška úrovne ...veľká chyba. Je to jednoducho hanba, veď to niesu podmienky na normálny život. Viem že nemôžem čakať neviem čo...ale tak troška, aspoň troška....máte s týmito internátmi alebo inými skúsenosť???? Ako sa vám to pozdáva?



">



">



">






">
Share:

12 komentárov

  1. No jo, dost malinkaté, ale já už takových kolejí viděla víc, od kamarádů a někdy bydleli i po čtyřech ve stejných podmínkách. A to v Čr, takže neboj, nejsi na tom nejhůř. Kamarádka v plzni nemá ani jednu skříň :D. Přeju aby si to hlavně ve zdraví přežila.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. moja sestra byva v takej istej izbe len namiesto klavira je postel....a uplne suhlasim s nazvom tohto príspevku....

    OdpovedaťOdstrániť
  3. paneboze, tak toto je hruza a des!!! to aby sa clovek bal o svoju bezpecnost, zdravie a o svoje veci ani nehovorim! to tam ani nikoho pozvat na navstevu nemozes... ja by som si na tvojom mieste prenajala nejaku garsonku, s dobrou kamoskou alebo dvoma a mas to urcite krajsie a cistejsie... a to tam budes byvat niekolko rokov?
    tak to je vazne hanba... =(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. fúúúha, absolútne sa mi to nepozdáva... už teraz viem, že keď pôjdem na výšku, ubytovanie bude hrať dosť veľkú rolu... držím ti palce, aby si to tam zvládla, keď si zykneš, tak to nebude až také strašné, odporúčala by som to tam poriadne upratať a vyčistiť a potom to možno nebude také zlé... ale tak aspoň vidno úroveň nášho štátu... :/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mlynska dolina je odpad...nerozmyslala si nad privatom? viem ze v meste su privaty drahe, ale na predmesti by ta to vyslo lacnejsie a aj utulnejsie...drzim palce...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Aj rozmyslala zatial je to ale v stadiu ze nikoho v Blave nepoznam a tak tazko hladat privat, ale asi sa o to pokusim. Ked izba je priserna ale nejak by som si azda zvykla ale tie vecka a sprcha...tak to uz akosi neviem na to zvyknut tazko. A hlavne hluk ked pridem zo skoly po piatich hodinach pocuvania samej seba na klaviri do totalneho hluku asi sa zblaznim....

    OdpovedaťOdstrániť
  7. no, fú :)
    dosť malé,dosť škaredé ,,
    držím palce nech nájdeš niečo lepšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. neboj, casom si tam urcite najdes nejaku kamosku alebo aj viac... a potom mozes ist s kamoskami byvat... no wecka nemozem posudit, fotky si sem nedala =))) ale urcite to nieje ziadna slava ked o nich pises, ze su hrozne... prajem ti pevne nervy... nech to tam nejako zatial zvladnes... a do zahranicia studovat si nerozmyslala? =)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. hentie izby si pamatam. Byval tam kedysi moj expriatel. Je to tam dost zleee... :D:D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. aj wecko a kupelku si pamatam :D asi nikdy nezabudnem :D:D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. mhm je to nechutne,.. obdivujem ta. ja by som tam byvat nevedela...

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig