sobota 9. júla 2011

The eyes

Zdravím vás slečny a páni,
dnes sa nám črtá nádherný deň, včera sme u nás postavili menší-väčší bazén, a ja verím že sa doňho dnes dostanem, a popri tom chytím aj trochu bronzu...pretože teda je to s mojou farbou pokožky dosť zlé. Nejaký zaujímavý článok nestíham pridávať, pretože včera som väčšinu času zavárala...no na vidieku u nás je to raz tak. Ale verím, že dnes sa mi už niečo podarí. A ako trávite čas vy? A čo počasie? Ja som zo slniečka tak šťastná :)
Prajem vám krásny deň


Hello ladies and gentlemen,
Today we are shaping a wonderful day with us yesterday we built a smaller-larger pool,and I hope that I get into it now, and besides I catch a bit of bronze ... Thus it is with myskin color pretty bad. Some interesting article to add prosecuted because yesterday Ipickled most of the time ... but in the countryside with us once this is so. But I believe thattoday I have something succeed. And how you spend your time? What's the weather? I am so happy for the sunshine:)
Have a nice day











Share:

3 komentáre

  1. U nás sa tiež zavára, i keď ja som bola mimo diania včera večer:) užívame naplno leto a tiež som rada, že je konečne teplúčko :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. na tú slečnu potápačku sa mi nejak podobáš alebo sa mi to len zdá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No ja teda nevim, u nas to hezke pocasi vydrzi vzdycky jen den :-( taky bych brala, kdyby tam nahore trochu pritlacili ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig