nedeľa 22. novembra 2015

Inca Oil Pandora - olej na vlasy, recenzia

Dnes by som Vám rada predstavila Pandora Inca olej.  Neviem ako vy, ale ja som olejovej mánii prepadla už dávno a neostala som len pri ich využití na vlasy, ale tiež na celé telo, tvár či orálne použitie.
Čo sa týka tých vlasových vyskúšala som už množstvo rôznych značiek, takže si myslím, že pomaly získavam slušný prehľad :) Ako pri každom výrobku aj tu platí, že je dobré zhodnotiť najprv svoju typológiu.
Čo sa mojich vlasov týka sú od prírody mierne vlnité, žijú si takým svojím svetom a točia sa podľa toho ako sa im zachce.  Keď chcem aby boli kučeravé sú zázračne rovné, alebo zvlnené len na určitých miestach, kde to nechcem a naopak. No majú vlastnú hlavu...
S kučerami sa spája aj ich suchosť a dehydratácia, nemalo k tomu prispieva aj moja dĺžka(konečne po pás :)). Celkovo sú dosť rozlietané a končeky vyzerajú často "a la slama".  K mojej vysnenej dĺžke  mi bohužiaľ pribudol aj ne vysnený problém a to -motanie a ťažké rozčesávanie.

suche konceky- olej

Hľadala som na vlasy niečo čo by ich uhladilo, zlepšilo končeky, dodalo hydratáciu(lesk) a azda aj uľahčilo rozčesávanie. Väčšinu z týchto vecí by mal tento produkt podľa popisu spĺňať: Incha olej je vyživujúci olej s uhladzujúcim účinkom, ktorý dodá vašim vlasom žiarivý efekt. Špeciálna formula obohatená o vzácny Inca olej, ktorý je vďaka svojmu jedinečnému zloženiu najlepší na svete . Inca olej vlasy revitalizuje a zabraňuje ich starnutiu, zamedzuje tvorbe rozstrapkaných končekov a vlasy sú jemné a hladké. Vlasy sa po aplikácii ľahko upravujú.


Olej na suché, vlnité vlasy


Balenie je v sklenej fľaštičke s luxusným zlatým písmom, dávkovanie je klasické  na pumpičku. Má zvláštnu mierne zelenú farbu a stráášne príjemnú vôňu, ktorú neviem absolútne k ničomu prirovnať, je však super a vo vlasoch drží naozaj dlho.

Musím povedať, že ma Incha olej milo prekvapil, momentálne patrí medzi najobľúbenejšie oleje, ktoré som doposiaľ vyskúšala.
Končeky sú po ňom hneď jemnejšie a aj na pohľad lesklejšie. Používam ho ako na mokré tak aj suché vlasy, takmer po celej dĺžke. Má veľké plus, že nezanecháva vo vlasoch mastný film, čo sa mi väčšinou pri iných olejoch stávalo, takže žiadne mastné vlasy nehrozia. Trošku by som ho účinkom prirovnala k hodvábu na vlasy, avšak neostáva po ňom nepríjemný pocit lepenia ani vo vlasoch, a ani na rukách. Taktiež ste olej z rúk dlho doslova drhli a aj tak vám po ňom ostával taký zvláštny film?? Áno? Tak tu je to naozaj minimálne HURÁÁÁ.

Snaha zachytiť zelenú farbu....hm... :D nie veľmi vydarená

Uhladzujúci efekt spĺňa tiež na jednotku, len moje rozčesávanie nevyriešil...je síce pravda, že to nemal v náplni práce, no človek stále dúfa, že sa niečo zmení...
Jediné jeho negatívum vidím vo vyššej cene, ale tak za dobré veci sa väčšinou aj platí.
Ak by ste si ho chceli zakúpiť nájdete ho na stránke bezvavlasy.sk. Okrem tohto oleja, tam nájdete aj mnoho ďalších zaujímavých vlasových produktov od výmyslu sveta.

Ako je to u Vás s olejmi? Používate ich, alebo dávate prednosť radšej niečomu inému? Ak áno, čomu? A máte aj vy problém so suchými končekmi?


Share:

16 komentárov

  1. Tenhle olej neznám, ale určitě se na něj juknu a vyzkouším jej. Já ráda používám kokosový, ricinový a rakytníkový. Na vlasy jsou opravdu super a ten ricinový hlavně na řasy a obočí :). BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kokosový je aj môj favorit, ale skor ako maska pred umytim, lebo inak mam od neho mastne vlasy. Ricinovy som tiez pouzivala na riasy, dokonca chvilku aj na tvar, ale potom som od neho nejak upustila. Ale rakytnikovy, ten som teda este neskusala :)

      Odstrániť
    2. Kokosový je aj môj favorit, ale skor ako maska pred umytim, lebo inak mam od neho mastne vlasy. Ricinovy som tiez pouzivala na riasy, dokonca chvilku aj na tvar, ale potom som od neho nejak upustila. Ale rakytnikovy, ten som teda este neskusala :)

      Odstrániť
  2. Vyzerá super. Už som na neho čítala kopec recenzii, takže si ho zrejme zadovážim aj ja :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super článek. Nemám problém se suchými vlasy, ale s příchodem zimy mám velmi suchou kůži na hlavě. Dnes jsem si zkusila dát olejíček Saloos, který mám na obličej. Ten tvůj by byl asi lepší

    OdpovedaťOdstrániť
  4. O tomhle oleji jsem už slyšela samou chválu, tak nevím. Já teď většinou do vlasů vtírám přírodní kokosový olej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Napriek tomu, že som ešte Pandora olej neskúšala, vyzerá fakt úchvatne :)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja jsem taky olejickovy maniak a tohle vypada uzasne, to neznam, to si musim pridat na svuj seznam :) ten obal je opravdu luxusni a hlavne ten nazev me ihned zaujal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. O tomto oleji som ešte nepočula. Keďže mám kučeravé a dosť suché vlasy, tak patria k produktom, bez ktorých si neviem predstaviť svoje fungovanie :D
    Original copy blog

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vyzeraá to, že máme rovnaký typ vlasov :-D Miška
    www.imperfect-woman.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. tyjo vubec neví, že nco takového existuje:) musím dohledat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. O tomto slyším poprvé, a velice mě to zaujalo. Každopádně líbí se mi tvůj blog, proto dávám odběr.:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Presne tento olej som nedávno testovala tiež a zdieľam tvoje nadšenie, je veľmi dobrý, najlepší aký som doposiaľ vyskúšala, nie je zbytočne mastný, ale robí svoje, vlasy sú jemnejšie a menej suché. S rozčesávaním tiež pomáha, takže som veľmi spokojná. Doposiaľ som naň nevidela žiadnu recenziu a keď sa ku mne dostal, netušila som, čo to je zač, značku som nepoznala, takže ma teší, že ho aj niekto iný okrem mňa už skúšal.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig