štvrtok 7. januára 2016

Suchý šampón Klorane s ovseným mliekom - recenzia

Ahojte, môj prvý novoročný článok bude recenzia suchého šampónu Klorane, ktorý som dostala tesne pred vianocami vďaka výzve na stránke blogerky.cz.
Čo sa týka suchých šampónov, doteraz som vyskúšala Macadamiu, Oriflame a ešte nejakých pár iných, ktorých názov mi vyšumel z hlavy. Jednoducho skúsenosti tam sú tak hor sa do recenzie :).

suchý šampón na vlasy, jeho efekt




Najprv by som aspoň trošku predstavila výrobcu. Klorane je francúzka značka založená Pierrem Fabrem v roku 1966. Jej hlavnou zásadou je využívať prírodné zdroje, klásť dôraz na ekologický prístup a ochranu prírody. Okrem výrobkov na vlasy sa táto firma zameriava aj na produkty starostivosti o pleť a produkty na detskú pokožku.

suchý šampón, pred a po


Konkrétne Klorane suchý šampón s ovseným mliekom je založený na zmäkčujúcom výťažku z ovsa. Vďaka cyklodextrínu a prírodným polysacharidom je šampón schopný čisťiť vlasy bez umytia tak často, ako potrebujete. Vlasy za niekoľko minút znovu získajú objem a ľahkosť. 
Má rýchle a praktické použitie. 

NÁVOD: Pred použitím dôkladne pretrepte potom rovnomerne nastriekajte malé množstvo na vlasy zo vzdialenosti 30 cm. Nechajte po dobu 2 minút a potom dôkladne kefou odstrániť všetky zvyšky suchého šampónu. 
dry shampoo, before and after

Vyskúšala som ho hneď ako som prišla po dlhej ceste domov na východ a odvtedy sa stal mojim verným spoločníkom. Má príjemnú nevtieravú krémovu vôňu, je práškovej konzistencie, takže je potrebné aplikovať ho naozaj z vhodnej vzdialenosti, aby ho na jednom mieste neostalo veľa. Vlasy po ňom ostávajú pekné svieže, vyčesáva sa celkom ľahko a čo sa mi na ňom veľmi páči nezanecháva pocit zataženia. To sa mi stávalo pri macadamii, jednoducho ste vedeli, že ho tam máte. Pri tomto šampóne sa mi to nestalo, taktiež vás z neho nesvrbí hlava, pretože je hypoalergenny, juchúú.  Na svetlé vlasy je perfektný, neviem či sa to stáva aj vám, ale keď sa začnú vlasy mastiť tak chytajú, aspoň u mňa, taký nepekný žltý nadých. Tento šampón im dodá vyvážený tón do biela.  Že máte tmavé vlasy??? Nevadí, pretože táto firma má šampón aj pre hnedé a tmavé vlasy :)


dry shampoo Klorane, before and after

Som naozaj rada, že som mohla tento výrobok vyskúšať a ešte radšej že sa mi tak páči, podľa mňa je to výborný výrobok, ktorý dodrží čo sľubuje. Keď mi dôjde, bude to produkt, ktorý si určite dokúpim.  Ak by ste oňho mali záujem aj vy nájdete ho na tejto stránke. Tak čo dali by ste si povedať? :)



Share:

14 komentárov

  1. Great effect:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá dobře. Sice používám Batiste, ale ráda vyzkouším i tenhle :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadá super, ale co se týče suchých šamponů u mě, vítězí Batiste na plné čáře!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. SKvělý článek. Zrovna také sháním suchý šampon, tak ho vyzkouším!:-) Začala jsem tě sledovat. Nedávno jsem si založila také blog a moc by mi pomohlo a potěšilo, kdyby ses mrkla, popřípadě se stala pravidelnou čtenářkou:-)

    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pěkný článek :) vypadá dobře, já bych ráda vyzkoušela suchý šampon od Batiste :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ur gorgeous!! I've used this dry shampoo before and loved it

    www.wunderbliss.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Presne tento prípravok som mala aj ja a celkom mi aj sedel :)

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vyzerá to fajn, ja som raz mala ten obyčajný z dm, takisto bol ok :)
    www.gummybaum.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. nice product!

    www.fashi0n-m0de.blogspot.it

    OdpovedaťOdstrániť
  10. už čítam x tu recenziu naň, a veru vyzerá dosť dobre , máš krásne vlasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Klorane suchý šampón som skúšala v minulosti, tuším žihľavový a bol naozaj dokonalý, ani som o ňom nevedela, zato moje vlasy si s ním rozumeli jedna báseň, odmastil ich a dodal objem, nesvrbela ma z neho vlasová pokožka, proste bol dokonalý, naozaj. Nedávno prišli na trh aj s variantom pre hnedé vlasy, takže ho určite vyskúšam. Inak teraz som si obľúbila suchý šampón Batiste, ktorý sa konečne dá zohnať aj v DM drogériách, žiaľ zase len základný variant, pritom viem, že Batiste má v ponuke aj farebné varianty, mám jeden taký, ale z Rakúska. Stále sme asi slabý trh.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Vypadá skvěle! :) Já používám šampon od Sysoss, ale mám tmavší vlasy a musím ho dost vyčesávat, aby nebyl vidět. Takže suchý šampon pro tmavé vlasy dost ocením! :)

    INKA blog – focení, líčení a cestování
    sleduj blog na facebooku

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig