utorok 14. júna 2016

Príprava na leto s Dove DermaSpa uplifted+ recenzia



Leto sa pomaly blíži, šiat z tela ubúda a na svetlo sveta sa dostáva viac z našej pokožky. Určite nejednu dámu pomaly začína trápiť plavková sezóna a rozmýšľa nad tým, ako by trošku osviežila a spevnila svoju pokožku. U tých usilovnejších prichádza na rad asi cvičenie a u tej väčšej pohodlnejšej časti populácie- do ktorej sa radím aj ja :)- prichádzajú na rad nejaké zlepšováky v podobe kozmetických prípravkov. Do tejto kategórie by som  zaradila určite aj novú sadu od Dove-DermaSpa uplifted+, ktorá sa má postarať o pevnejšiu pokožku.

Tieto tri krásky v elegantných obaloch (ako sa na Dove patrí) by mali podľa výrobcu poskytnúť hĺbkovú hydratáciu a výživu, čo sú hlavné podmienky pre obnovu pružnosti pokožky. Tento rad obsahuje inovatívny gél na telo v aplikátore s masážnou hlavicou, s ktorým by sme mali dosiahnuť vďaka hydratačnej masáži spevnenie a zvýšenie pružnosti pokožky. Ľahké telové mlieko by malo povzbudiť naše zmysly či už ráno alebo večer po sprchovaní a telový olej by mal hydratovať a spevňovať pokožku už od prvého použitia. 



Okrem pekného obalu ma táto sada úplne očarila vôňou, je jednoducho úžasná. Ak si k nej raz "pričuchnete", určite to budete musieť opakovať v pravidelných intervaloch, pretože je to návykové :). Ale naozaj, ta vôňa je perfektná, navyše všetky tri produkty voňajú podobne- a rovnako dobre. A čo to je presne za vôňu? Je to spojenie vône lekien, uhorky, zelených lístkov fialky, santalového dreva, indonézskej pačuli a sladkého pižma. Jednoducho, veľmi veľa ingrediencií so skvelým výsledkom.



Mojim jednoznačným favoritom z tejto trojice sa stal telový olej. Je pravda, že k olejom mám dosť blízko a mám ich radšej ako krémy. Dokonca si myslím, že tento olej by si obľúbili aj jedinci, ktorí ich až tak nemusia. Ide totiž to o suchý olej, ktorý po nanesení do pokožky hneď vsiakne a nezanechá žiadny mastný pocit, len peknú vôňu. Pokožka je po ňom pekne žiarivá a hydratovaná.



Gél na telo s masážnou hlavicou je taká relaxačná lahôdka. Gél je príjemne chladivý (čo spôsobuje hlavica z kovu) a podobne ako olej sa aj on rýchlo vstrebe. Čo sa týka jeho účinku spevnenia pokožky, je jasné, že nebudete mať pokožku hneď ako po poctivom cvičení, ale ako v prípade oleja, pokožka je po ňom pekne hydratovaná, lesklejšia a tým pádom vyzerá aj pevnejšie.


Posledným produktom z tejto rady je telový krém a ako som už spomenula, mám celkovo radšej oleje ako krémy, pretože tie stále na pokožke cítim. A je to tak aj pri tomto: síce rýchlo vsiakne, pokožka je po ňom opäť pekne vláčna, ale ešte dlhšiu dobu po nanesení je pokožka na pocit mierne lepkavá, a to ja nemám veľmi rada. Celkovo sú tieto tri produkty veľmi podobné ako vôňou, tak aj inými vlastnosťami. Perfektné je, že si každý môže vybrať konzistenciu a formu, ktorá mu najviac vyhovuje :)



Máte s touto radou skúsenosť? Ak áno, aká konzistencia vyhovuje najviac vám? A ako pripravujete svoju pokožku na plavkovú sezónu vy?

Share:

12 komentárov

  1. Nějak mi tahle řada unikla, ale vypadá pěkně.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Great products, I liked this post!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tuto řadu jsem nezkoušela, ale Dove mám velice ráda, takže se na ni pak určitě juknu a vyzkouším. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten gel s masážní hlavicí vypadá úžasně! Dost o něm přemýšlím. Jinak s Dove celkově jsem vždy byla spokojená.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Great post, love these products :)

    P.S. Following you with GFC, it would be nice if you can follow me back, thanks, kisses :)

    Brina xoxo,
    www.sweetstreetstyle.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. very nice post dear
    what do you think about follow each other?
    kisses from Mayses Modamour

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tý jo, ten olej by se mi ale hodil (: Nemám právě ráda, když je všechno mastný,takže se po něm musím kouknout! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. I like Dove, it's good :)
    passionsmy.blogspot.com- new post!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Body oil and roll on look interesting. I've never seen both of these product, but I've tried other series of derma spa and the smell was amazing.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tuto řadu jsem ještě nezkoušela, ale vypadá zajímavě. :) Kdybych neměla v zásobách tolik kosmetiky, tak si ji snad i pořídím. :)

    Dávám ti odběr. :()

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig