piatok 16. septembra 2016

Vitamíny na vlasy Hairburst - recenzia


Ahojte, keďže je dnes  v Bratislave významný európsky summit,  rozhodla som sa, že tento významný čas oslávim a napíšem recenziu o vitamínoch na vlasy, ktoré som dostala na skúšku:)... práve znejú húkačky... žeby okolo prechádzala pani Merkelová? :D Inak je to celkom sranda, že je to práve v Bratislave... no dobre, vraciam sa k recenzii :).
Vitamíny mi nie sú cudzie už nejakú tú dobu, C a B užívam na imunitu (nie veľmi mi to však pomáha :/) a zinok na pleť (občas aj nejaké to Áčko). Doteraz som ale neskúšala komplex vitamínov, ktoré by boli namiešané presne na jeden "problém", tak sa poďme pozrieť, o čo to vlastne ide.

ako  vypestovať dlhé vlasy


Hairburst sú vitamíny, ktoré by mali vyživiť vlasy z vnútra, zlepšiť celkové zdravie vlasov, urýchliť ich rast, znížiť poškodenie vlasov a zredukovať vypadávanie vlasov. 
Hairbust obsahuje zmes prísad, potrebných pre rast vlasov ako kolagén, MSM, biotín, oxid kremičitý, vitamíny A,B,C a D, kyselinu listovú a kyselinu pantotenovú. A aby som nezabudla - ide o prírodné ingrediencie.

chcem mať dlhé vlasy


Čo sa týka mojich vlasov, dĺžku veľmi neriešim, pretože už nejaký ten rok mám vlasy dlhé tak akurát. V podstate som u seba nespozorovala, že by som mala nejaký problém s rastom (pokiaľ nepočítam netrpezlivosť a neustále strihanie). S čím však poslednú dobu značne bojujem je to, že sa mi začali vlasy dosť trhať, hlavne odkedy ich zosvetľujem. Ďalším pomerne veľkým problémom je u mňa motanie vlasov (zvyknú sa mi zlepovať do malých dredov) a rozstrapkané končeky a značne suché vlasy. 


Počas testovacieho obdobia boli moje vlasy dosť namáhané slnkom,kozami, ktoré mi vlasy pravidelne okusávali, riedidlom.....uhm no troška som maľovala strechu :D (farbu som mala všade a vo vlasoch permanentne...čiže ak som si nechcela odfakliť polku vlasov, musela som ich pekne umyť v riedidle... v podstate sa ešte divím, že mi polka neodpadla :DD). Okrem toho som bola pri mori a slaná voda urobí tiež čo to s vlasmi, a nie je to väčšinou pozitívne (keď si odmyslíme zosvetlenie :)).
Avšak moje vlasy prežili  dovolenku v pohode, dokonca sa mi prestali toľko lámať. Z tohto som azda najviac nadšená, pretože som sa už celkom obávala, čo to s nimi bude a či nepôjdem na krátko. Našťastie sa však moje vlasy relatívne spevnili a už sa mi nestáva tak často, že keď trošku natiahnem vlas, tak sa pretrhne. 
hairburst, vitamins on hair, long hair

Ako som spomínala, neviem povedať, nakoľko tabletky ovplyvňujú  môj rast vlasov, ale viem isto povedať, že mi rastú rýchlejšie nechty. Pre mňa ako klaviristku to síce až taká radostná správa nie je (keďže neznesiem nechty dlhšie ako 2 mm), ale väčšinu ženskej populácie by to asi potešilo :).

Ak vás vitamíny zaujali nájdete ich tuto. Máte už s hairburstom skúsenosť?? 







Share:

16 komentárov

  1. Really interesting post...thx for sharing! xx

    OdpovedaťOdstrániť
  2. super recenzia! zatiaľ s hairburstom nemám žia;)ne skúsenosti )

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Looks like a great product! Great review! xox
    Vesna - Home Chic Club

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Také s délkou vlasů nemám moc problém, ale spíš bych je chtěla mít zdravější a hustší. Používám hodně různé oleje a rozdíl je znát. Také bych asi nevěděla, jestli mají vitaminy nějaký vliv na vlasy, protože se to opravdu těžko pozoruje, takže chápu, že vlastně ani nevíš. Jinak doufám, že střecha je aspoň dobře nabarvená :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oleje používam aj ja na vlasy, ale zdá sa mi, že predsa len keď sa užíva niečo z vnútra tak to ma taký iný účinok.

      Odstrániť
  5. Ten začiatok spojený so summitom sa mi páčil :D (pozdrav pána Junckera :D :D ). No s niečím podobným skúsenosti nemám, máj síce jemnejšie vlasy ale v poslednej dobe dosť nadýchané a aj hustejšie. Lepší objem vďaka správnemu šampónu a tým som sa zbavila problémov s vlasmi našťastie :) Vlasy sa mi trochu lámu, ale nie je to také strašné ako to bývalo :) dobrá recenzia a dúfam že ti to pomôže najlepšie ako ide, bola škoda dať také pekné vlasy nakrátko :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. vitamíny vyzerajú naozaj dobre, také čosi by som aj ja rada vyskúšala :) a paráda je aj to, že podporujú rast nechtov ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vitamínmy sa myslím nedá nič pokaziť, takže je dobré si niečo také vyskúšať :)

      Odstrániť
  7. Skvelá recenzia. :) Ja som mala dlho problém s vypadávaním vlasov, ale už sa to ako tak dostáva do normálu. Pri tej príhode s riedidlom som sa zasmiala :D

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :), vypadávanie vlasov je nepríjemné, tiež mám niekedy obdobia kedy je to mimo normálu

      Odstrániť
  8. Já nevím, takovýmhle věcem pořád nějak nevěřím.. není to že by byly špatné, spíš je to asi můj osobní blok, mám pocit, že už tak toho do sebe cpu hrozně moc, co se týče různých pilulek.. třeba že by mé vlasy trochu "steroidu" potřebovaly :D

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig