utorok 29. novembra 2016

8 tipov na darček pre mužov


Darovať niečo kamarátke, sestre, alebo hocijakej dáme nikdy, aspoň pre mňa, nie je až taký veľký problém. Nájsť však nejaký vhodný darček pre priateľa, ocka, brata, či iných pánov, to je teda už náročnejšia úloha. Takže milé dámy, aby ste nechytali predvianočné záchvaty, skúsim vám dať pár tipov, čím obdarovať pánov. Ak ste ale vo vymýšľaní mužských darčekov priekopníčky, neváhajte mi do komentára napísať nejaké zaručene dobré darčeky;) A ak nie, klikajte na článok a čítajte :).

1. Holiaci strojček a iná elektronika
Môžete dotyčného obdarovať čítačkou kníh, holiacim strojčekom alebo elektrickou zubnou kefkou (tá divná čierna vec vľavo nad textom). Výber je široký, len  pozor, pri tomto stavajte na kvalite, pretože chlapi sa väčšinou do týchto vecí rozumejú až-až. Ak vy máte na druhej strane prehľad na nulovej úrovni, poprípade sa pohybujete ešte v mínusových číslach, skúste sa nenápadne opýtať, čo si myslí o tej či onej značke (napr.  akože zháňate kulmu pre seba). Ale akože fakt nenápadne! :)

2. Mobilné aplikácie a počítačové softwary
Zaujímavých aplikácii je tiež kopa, k tým základným patrí podľa mňa napríklad dobrá mobilná navigácia. Využije to hlavne ak často šoféruje, no neznáša pomalé navigačky, ktoré treba neustále prenášať (to by som ocenila inak aj ja :D). Pokiaľ je lingvista, určite nepohrdne dobrým slovníkom. Ak ani do jednej z kategórií nespadá, možno by sa potešil z nejakej suprovej hry. Pokiaľ rád fotí a upravuje fotky, môžete sa poobzerať po programe na úpravu a editovaniu fotiek.










3. Lietajúci dron, tomu by sa potešil azda každý chlap, v ktorom zostalo aspoň kúsok dieťaťa - a aj keď neostalo, aj tak by sa potešil. Jednoducho každý chlap rád niečo ovláda :)


4. Keď idete obdarovať človeka, čo má rád kávu z kávovaru, môžete mu kúpiť nejakú kvalitnú sadu káv rovno aj s mlynčekom (samozrejme je dobré najprv si zistiť, či doma už pár nevlastní). Keď je nekávový, možno by ho potešil aj kvalitný sypaný čaj.


5. Štýlové hodinky podľa vkusu vašej obete:), inak momentálne fičia hodinky z dreva alebo bambusu. Zaujať by mohli aj smart hodinky, ktoré v sebe majú nejakú extra chytrú vychytávku, ako sledovanie kalórií, oznámenia hovorov a iné zaujímavosti  :). 

6. Náradie
Pokiaľ je pán šikovný kutil, určite sa poteší nejakému dobrému náradiu. Môže to byť aj kľúčenka obsahujúca všetko možné i nemožné. Radosť by mohla priniesť aj vŕtačka,  alebo sada šrubovákov, či elektrický skrutkovač.

7. Drevený organizér. Ak je dotyčný pán spojený s prírodou, no zároveň má veci rád na "poriadku", toto bude pre neho ideálny darček.

8. Okuliare na virtuálnu realitu.  Tu ostávame opäť pri chlapskej obľube hrať sa, len pozor, toto môže byť silno návykové!

Klasické darčeky ako oblečenie a kozmetika určite potešia tiež, avšak chcela som vám dať aspoň pár tipov aj na darčeky vybočujúce z dlhoročnej klasiky :). Samozrejme, každý je iný a v prvom rade je dôležité načúvať a všímať si, čo by potešilo toho vášho "odarúvanca", ale keď neviete kudy-kam, môžete vyskúšať niečo z tohto :). Verím, že vás článok inšpiroval a ak máte nejaké iné fajn tipy, do komentára s nimi :D.

Vaša Lu :)




Share:

20 komentárov

  1. Skvělé tipy! Nářadí i hodinky jsem nadělovala minulý rok :)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvelé tipy, ale povedala by som, že nielen pre mužov. Mojej milovanej som kúpila drona vo februári na narodeniny a virtuálnu realitu by som si užila aj ja :)

    Zvláštne dievča
    Čítanie je sexy

    OdpovedaťOdstrániť
  3. skvelé tipy, dron by podľa mňa naozaj potešil každého, mňa samotnú tiež :D :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidis a mna by dron asi nepotesil, teda nevedela by som co s nim mam robit, asi by sa mi s nim nechcelo hrat🙂

      Odstrániť
  4. These images are so stunning and inspirational, thank you for this takeback!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. These ideas are perfect my dear! I like your choices and watches are my favorites!!! Kisses from Italy and thank you for stopping at my blog. I'm very happy for your comment.
    Eni

    Eniwhere Fashion
    Eniwhere Fashion Facebook

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nice items:) Great ideas:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Thanks for visiting my blog! Follow you:)!
    Many nice things - great post!
    www.whiteandvintage6741.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super nápady, nejvíce se mi líbí ten dřevěný organizátor :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Vymyslet dárky pro mužské osazenstvo rodiny je pro mě někdy strašně těžké - hlavně když počítám dědečky. Moc se mi líbí ten tip na dřevěný organizér. Jinak já jsem právě příteli letos koupila zastřihovač vousů, doufám, že ho potěší.

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Perfect ideas! Men can be so complicated when it comes to gifts :D

    fashionabejita.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Výborný článek, přesně tohle jsem teď potřebovala!! :) Díky za tipy!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Skvelé tipy :) Pre tieto Vianoce pre môjho priateľa to vyhrali hodinky, pre brata oblečenie a pre ocina "klasika" kniha :)

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. tie okoliare by asi najviac zaujali mojho chlopa ale radsej sme si vybrali zážitkový darček než nejaký hmotný :)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Skvelý výber Lu, niektoré tipy by mi vôbec ani nenapadli, a ja by som ešte možno pridala kožený diár :) Majú ich dokonca aj na sashe a sú krásne !
    BeautyByLenka

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Skvělé tipy. Nikdy nevím, co vlastně těm chlapům dávat :) hodně z těch věcí by mě nikdy nenapadly :D super prostě :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Great gift ideas! My favorite is the organizer! Have a lovely week! xoxo

    www.naomella.com

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Tak tú virtuálnu realitu si viem predstaviť aj ako darček pre mňa. Som síce skôr na knihy, ale vždy som si to chcela vyskúšať. Môj chlap si našťastie darčeky vyberá sám a potom mu len dám peniaze. A podobne to funguje i naopak. Môj muž vie, že chcem knihu, ale nebude to riskovať s prekvapením a keďže robím v kníhkupectve, nerobilo by dobrotu, ak by som si pod stromčekom našla prekvapenie vo forme knihy, ktorá nie je od nás :-D.
    Kúpu elektroniky radšej nechávam na ňom, a nielen ja ale celá rodina. Radšej, on je odborník, ja nerozoznám i-phone od i-podu :-DDDD

    OdpovedaťOdstrániť
  18. no môj má o pár dní narodeniny a nie a nie sa vymačkať, že čo chce.... :D ja osobne to vidím na model Vikingskej lode (keďže rád skladá), alebo hneď prvú vec z tvojho zoznamu - že mne nenapadlo kúpiť rovno hliaci strojček!!!! veď už frflal, že ho nemá xD...som rada, že mám zasa nad čím uvažovať.
    Ten drevený organizér som mu ukazovala už minulý rok a krčil nad ním nos, že je to hlúposť. Ale to je jeho osobný názor :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig