štvrtok 12. januára 2017

Revlon, ideálna paletka na cesty?

Revlon paletka na oci, licka a pery, recenzia

Momentálne som sa usalašila na dlhšie v Bratislave, avšak domov na východ sa snažím vycestovať aspoň každý mesiac. Poviete si, aké že to už len môže byť "cestovanie" na východ Slovenksa. Ale keď si vezmete, že cesta trvá minimálne 8 hodín (takmer ako niekde k moru), smiech- aspoň mňa-hneď prejde. Áno, boli časy, keď som cestovala rada, lenže to trvalo možno tak rok počas strednej školy, na výške ma začali chytať z cesty kŕče a dnes som na tom v podstate podobne. Láska k domovu je však silnejšia a tak pravidelne zdolávam cestovné (ne)príjemnosti. Jednou z takých je aj batožina, naberiem kilo kozmetiky- nič nevyužijem, lepšie povedané, to čo mi treba, nemám. Pobalím kopu vecí na oblečenie, doma si z toho nič neoblečiem a toto ma sprevádza pravidelne :D.
Jedna vec mi však momentálne spríjemnila a uľahčila cestovanie, a to je nová paletka od Revlonu. A práve o nej bude dnes reč. Takže len čítajte ďalej :)

Make up je urobený s paletkou Seductive smokies, špirála Revlon-ružová


Revlon eyes, cheeks + lips paletka, obsahuje už podľa názvu všetko, čo cestovateľka potrebuje mať po ruke pri dlhších trasách. Obsahuje 6 očných tieňov, 4 rúže a jednu líčenku.
Ja mám tieto paletky dve, jednu v odtieni 200 - Seductive smokies a druhú 100 - Romantic nude.


Palette Romantic nude
Táto paletka je celkovo jemnejšia a viac ladená do prirodzených tónov. Má 5 trblietavých očných tieňov, ktoré sú ladené do zemintých a zlatistých farieb a jeden tmavý matný hnedý tieň. Tiene trošku prášia, majú takú strednú intenzitu, pričom svetlejšie farby sú o niečo menej pigmentované ako tmavé. Líčenka ma tiež jemnú farbu, ladenú do teplých tieňov. Čo mi na nej však vadí je, že obsahuje trblietky, čo mi značne zvýrazňuje póry a ja osobne by som brala trošku výraznejšiu farbu. Pri rúžoch nájdete dva lesky a dva rúže, z ktorých jeden ma o niečo výraznejšiu farbu a druhý je jemne ružový.



Paletta Seduktive smokies
Už názov napovedá, že pôjde o výraznejšie farby. Zo šiestich tieňov sú svetlé len dva, avšak trblietavých tieňov tu nájdeme opäť 5 ako v predchádzajúcej paletke. Vyčariť si dymové líčenie nerobí s touto paletkou žiadny problém. Líčenka je v tomto prípade opäť svetlejšia a treba dávať pozor, aby ste si nenaniesli miesto nej aj nejaký tmavší tieň (čo sa im už stalo).
Táto paletka obsahuje krásne výrazný a červený rúž (viď na foto), ale tiež aj jeden staroružový odtieň a dva lesky.

Obe tieto paletky majú aj aplikátor na líčenku, tiene a rúž a samozrejme nechýba ani maličké zrkadielko, čo sa určite zíde na spomínaných cestách. Majú pekný klasický dizajn a vzadu na nich nájdete popis, čo sa na čo používa.




Zhrnutie:
Na cesty je táto paletka fajn pomocník, avšak inak má celkom dosť nedokonalostí, čo je veľká škoda. Líčenka mi príde strašne svetlá a ťažko nanášateľná s klasickým štetcom. Tiež by som brala lepšiu pigmentáciu tieňov, alebo ono možno ani nie je v pigmentácii, ale tak zvláštne sa nanášajú, že sa ťažko aplikujú rovnomerne. Najviac z celej paletky sa mi páčia rúže, ktoré majú príjemnú konzistenciu, nelepia a pekne farbia.



Už ste skúšali túto paletku? Aký na ňu máte názor?

Share:

29 komentárov

  1. wow I love your make up, you look perfect:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já taky pořád cestuju tam a zpátky, a vozím tolik zbytečných věcí, které ani nepotřebuju.. ale vždy si řeknu - co když náhodou budu tohle tričko potřebovat? :D Paletka vypadá dobře. Já stíny nepoužívám, takže bych nevyužila, ale na cestování musí být super. :)
    KattyLife
    Originální narozeninový dárek | Jak vyrobit piñatu

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To poznám... kedysi som mala tiež problém s balením sa, cestovaním... Mimochodom neznášam cestovať na východ. Som z Košíc a z Ba tam trvá cesta pomaly dlhšie, ako do New Yorku :D Ale nejak som si vyprofilovala malé množstvo vecí, ktoré beriem so sebou. Rozhodne kilá kozmetiky nevláčim :D
    Inak, paletku nepoznám, ale tiene vôbec nepoužívam, takže to bude aj tým...

    Flung out of space

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Souhlasim ze Revlon stiny nejsou uplne nejvic pigmentovane a nenani se moc dobre. Ja uplne miluju jejich rasenky ale - jsou super dupe Clinique rasenek! x

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Stíny mě moc nelákají ale řasenku bych ráda zkusila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. takéto paletky sú poväčšine slabšie, lebo vždy keď spoja aj tiene aj lícenku aj rúže, tak je to na úkor kvality..čo je škoda..i keď ty si vytvorila naozaj krásne líčenie :)
    Pozývam ťa na moju Giveaway na blogu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Takové tóny mám strašně moc ráda, žádné křiky, moc pěkné a sluší ti :)
    www.littlepieceofmyhappiness.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. túto paletku som ešte neskúsila, ale tie rúže sú naozaj krásne ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Paletka vypadá opravdu skvěle! Na cestování značka ideál :)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  10. to cestovanie musí byť naozaj otrava, to ti nezávidím :/

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Amazing colours! <3
    https://lone-gunmens.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Krásné líčení, ta paletka vypadá skvěle :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Wow, you look perfect with this makeup!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Pravda, jak tak koukám, některé barvičky by mohly být pigmentovanější, ale podle mě je to zase pro blondýnky takhle lepší :D :) jsou pěkné.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Paletka Romantic Nude vypadá pěkně. Mám ráda jemné nude líčení, ta druhá už je na mne moc výrazná. Ale tobě sluší :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Nice make up dear,
    Emma
    www.emmalovesfashion.com

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Wygląda na fajna a marka Revlon zawsze kojarzyła mi się z porządnymi kosmetykami :)
    Gingerheadlife.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Nikdy jsem nepropadla těmto multifunkčním paletkám. Pro cestování to vhodné mít může, když máme málo místa pro makeup. Ale pro každodenní makeup bych ji nepoužívala.

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Cool makeup ;*
    http://xthy.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Zrovna si říkám, že by mi bodla nějaká šikovná cestovní paletka a hele narazím na tvůj parádní článek, dík moc za tip :-)
    Ennepenne.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Já jsem nikdy moc dobré zkušenosti z multifunkčními paletkami neměla, stíny většinou moc pigmentované nejsou, ale dají se použít, sama si vytvořila krásné líčení no a tvářenky mají pěkný odstín :)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. krasna paletka, zakaždym narazim na nejaku krajsiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Značku Revlon mám hrozně ráda. Tuhle paletku jsem od nich ještě ale neviděla, takže děkuji za tip :))) Jinak hrozně pěkné líčení ;)

    INKA – lifestyle, focení, líčení, krása, DIY a novinky

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig