streda 29. novembra 2017

Lush novinky

lush recenzia kozmetiky

Čas je pokročilý a mne sa pomaly zatvárajú oči, no napriek tomu verím, že tento článok sa mi podarí doviesť konečne do konca. Novinky od Lush vám chcem predstaviť už minimálne týždeň, no stále mi niečo príde do mojich plánov. Dnes to bolo pre zmenu hľadanie a nacvičovanie účesov na zajtrajšie točenie. Niekedy si tak vravím, že deň by mal mať predsa len pár hodín naviac, lebo keď prídem o 8 večer domov, nejak toho nestíham toľko, koľko by som chcela. Ale zas na druhú stranu, ak by mal deň viac hodín, isto by som si ho zaplnila natoľko, že by sa mi to opät málilo, takže asi je predsa len fajn, že ma len tých 24 :).

No, ale prejdem k dlho očakávaným veciam :), neviem prečo, ale keď vám  predstavujem vecičky, tak sa pri tom cítim, ako taký objavovateľ :D, pretože tu stále nájdem niečo, s čím som doposiaľ nemala žiadne skúsenosti a hlavne na čo by som pri inej kozmetike len ťažko narazila.
Tak sa poďme pozrieť, čo som objavila tentokrát :).

Keďže som dnes s hrôzou zistila, že doVianoc to už nie je ani len mesiac (a ja nemám takmer žiadne darčeky, a to aj napriek tomu, že som si vravela, že to tento rok nenechám na poslednú chvíľu) tak začnem s niečim z vianočnej edície.

christingle body condicioner review


Tento som si nevybrala sama a ja len ďakujem pri každej sprche Lashu, že nás zoznámil. Okrem toho, že ma prekvapil svojou úžasnou farbou, prekvapil ma aj vôňou, pretože mi pripomína mentolové americké žuvačky. Také tie, ktoré mali presne takú istú farbu....jemine, ako som ich milovala :).  Hoci som ich mala doslovne raz za dva roky, bola to stále taká malá oslava :). Síce môj šuhaj ma zrušil tým, že jemu vôňa pripomína skôr zubnú pastu, ale nevadí, my máme na veľa vecí rôzny pohľad :D.

Ja som z tejto vôňe úplne unesená a sprcha s týmto telovým kondicionérom je pre mňa "seven heaven". Pretože to nie len super vonia, ale aj pekne kĺže po pokožke a aj mierne chladí, ale hlavne zanecháva pokožku fakt jemnú takú mastnejšiu a hydratovanú, čo mi pomáha nedoškriabať sa po sprche, keď sa zabudnem namazať. Jediná škoda je, že ja som takúto vecičku objavila až tak neskoro....
lush cosmetic review


Ochkanie nechám na chvíľu tak a prejdem na rúž Ambice. Jeho farba ma naozaj očarila, ale je na mňa príliš vodnatý a keď si ho nanesiem, mám ho hneď na zuboch (ešte viac ako bežne). A žiaľ nie len na zuboch, lebo tým, že je taký vodovejší sa ľahko otláča aj na iné miesta, keď sa náhodou o niečo iné obtriem. Pri mojej “šikovnosti" to nie je najlepšie, pretože po nejakom čase mám pusu oramovanú dookola a chápete, nerobí to dobrý dojem :O. Myslela som, že bude aspoň dostatočne hydratovať, ale ani v tomto sme si úplne nesadli, čo je naozaj škoda, lebo tá farba je nádherná.

lush ambice rúž na pery, lip gloss


S čím sme si ale sadli perfektne, je scrub na pery Bubblegum. Opäť ma dostala vôňa, ktorá mi prezmenu pripomína detskú jahodovú žuvačku (čo ja s tými žuvačkami len mám :D).
Dokonca má aj veľmi chutnú sladkú príchuť a po nanesení si na ňom môžete smelo pochutnať, pretože sa môže zlízať. A potešili sa nie len moje chuťové poháriky, ale aj pery, pretože ich dobre zhydratuje a zbaví suchej pokožky. Je to úplná fajnotka :).

lush bubblegum srub review



lush tooth fairy review


Jedným zo zaujímavých objavov je pre mňa táto prášková zubná pasta. Pri práškových konzistenciách mám stále troška obavy z nanášania, ale tu sa rýchlo rozplynuli, pretože tým, že je kefka mokrá, sa na ňu nalepí dostatočné množstvo prášku.
Dokonca sa mi zdá, že prášok predsa len vyčistí zuby lepšie ako pastová konzistencia. Inak táto Tooth Fairy má v sebe dokonca trblietky, úplne maličké, v ústach už neviditeľné. Má jahodovú príchuť, s čím sme si žiaľ nesadli, pretože ide do sladka, no jednoducho do jahodova. Ale tak je to moja chyba, pretože som si mala radšej objednať pepermintovú verziu, ale kto mal vedieť, že som na sviežejšie chute?? (žeby ja?)
 Myslím však, že pre deti by táto príchuť bola super, ako aj pre ľudí, ktorí nemajú radi, keď im zubné pasty pália všetko čo sa dá :).

lush deodorant greeench

A pri neobvyklích produktoch ešte ostaneme, zoznámte sa s púdrovým dezodorantom The Greeenth.
Ide o dezodorant, ktorý môžete používať aj na nohy, aj na podpazušie alebo priamo do topánok. Čo sa týka výdrže, na to, že neobsahuje hliník, ma ochránil celý deň bez nepríjemného zápachu  (ne-stresujúci deň). Možno si poradí trošku aj s potením, práve vďaka práškovému zloženiu. Je to naozaj šikovný pomocník a dokonca vydrží dosť dlho, pretože je ho v balení neúrekom. Jediné negatívum má jeho nanášanie, pretože - veď púder, je potrebné zmieriť sa s tým, že ho budete mať aj na nohaviciach. Ešte ani raz sa mi nestalo, že by som si ho aplikovala bez toho, aby mi aj niečo neušlo vedľa. Ale ja verím, že prídem na nejaký chytrý spôsob, pretože čo sa účinkov týka, je veľmi fajn.


Lush eye liner fantasy review


Zlatá linka Fantázia nemá ďaleko od svojho názvu. Má krásne výraznú farbu, ktorá drží na očiach celý deň. Aplikácia je vďaka štetčeku veľmi jednoduchá, ľahko sa dá urobiť tenká aj hrubšia linka. Okrem toho táto farba priam vyzýva k vianočnej nálade :). Celkovo sú linky od Lush veľmi vydarené, táto je moja druhá a som s ňou veľmi spokojná :).

lush eye liner fantazy review

Tak to je na dnes všetko, ešte sa u mňa skrývajú nejaké novinky, ale tie vám predstavím nabudúce, aby tu toho nebolo naraz veľa. Oslovil vás niektorý z týchto produktov? Poprípade máte s nejakým z nich skúsenosť?

Majte sa mi zatiaľ krásne
vaša
Lulu :)
Share:

21 komentárov

  1. Ja mám skúsenosť s lip scrub, mám fialový a strašne krásne vonia a tiež zbožňujem, že zanechá pery jemné a že ostatok môžem zlízať :D No a zaujala ma tu ešte tá zlatá linka. Ja keď chodím do Lushu v Dubline, tak tam nikdy nevidím takéto veci ako linka na oči alebo ten rúž na pery...ale za to si rada vyberiem hlavne bubble bars, lebo mi vydržia na niekoľko použití a robia krásne bubliny :D

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od LUSHU som toho mala pomenej, ale pamätám si na šampón s koňakom na farbené a hnedé vlasy. Ten bol super, aj krásne voňal aj som po ňom mala fakt úžasné vlasy. Nadýchané, objemné a aj farba sa držala. Ich pílingy na pery sú dosť populárne, no zatiaľ som neskúšala.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od Lush jsem měla ten peeling, co voněl jako bonbony Slavie - čokoládu s mátou. To bylo pár let zpátky, a od té doby scrub na rty nějak nevedu ... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Haha, s tím časem ti naprosto rozumím! :-)
    Jé, ta barvička na rtech vypadá dokonale, jen je škoda, že je taková vodová.
    Mňam, scrub na rty bych zkusila hned. :D Ty zlaté linky jsou nádherné. ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Lush have some amazing products. Love that gold liquid liner

    Sxx
    daringcoco.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Woww you are so pretty!! I'm in love with Lush products!!
    x
    Mónica Sors
    MES VOYAGES À PARIS
    NEW POSTS: FLYING BARCELONA - CALIFORNIA...


    OdpovedaťOdstrániť
  7. Scrub vyzerá zaujímavo. Ja akurát plánujem článok na jeho výrobu. :)

    Ann´s Life

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Peeling a očná linka sú úžasné, páči sa mi ich dizajn. Rúž ma veľmi peknú farbičku. ;)
    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  9. tak tá zlatá linka je úplne mega aj ti veľmi svedčí!! aj rúž sa mi páči :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Zaujaly mě všechny produkty. Nejvíce asi linky a pasta v prášku :D Po scrubu toužím tyhle Vánoce, tak snad O:)


    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ty zlaté linky jsem u nikoho ještě nezahlídla a jsou to topovky! Hlavně ti přistanou, moc pěkné ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Lush je láska na první pohled! Z Helsinek jsem si z něj odvezla pár dárků a pro sebe peeling na rty, jen mám švestkový a je úplně boží, nejradši bych ho jen snědla :D

    Ve vlnách

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Já jsem od nich bohužel ještě nic nezkoušela a docela mě to mrzí, protože na ně slyším jen samou chválu ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Luci no vidíš to, si šikuľka a článok si na koniec dokončila a ako krásne si ho zdokumentovala. Ja LUSH milujem, takže všetky produkty ma zaujali a vďaka tvojmu článku som spoznala ďalšie. :) Linka aj rúž ti veľmi svedčí.

    From Lenka

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Tú zubnú pastu v prášku chcem veľmi vyskúšať, ale ešte som sa k tomu nedokopala :D

    www.simonazacko.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  16. LUSH mě hrozně láká a ještě jsem neměla možnost něco vyzkoušet, všechno vypadá prostě skvěle ♥
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Krásne fotky! Bubblegum peeling na pery mi vždy padne do oka, no veľmi ma zaujala aj tá očná linka, je nádherná :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Objevila jsem minimálně dvě věci, které musím mít. :D Takže já ti děkuji, moje peněženka moc ne :))

    Gabux

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig