streda 3. januára 2018

PR novinky posledných aj dávnejších mesiacov

Nyx, Loreal, s.Oliver kozmetika novinky

Ahojte moji milí :),
v prvom rade vám chcem popriať krásny nový rok 2018 :). Dúfam, že ho začínate lepšie ako ja, pretože u mňa je to opäť s chorobou. V podstate som takto začínala aj dva predchádzajúce roky a len verím, že si to odkrútim teraz a počas roka ma choroba už nezastihne (síce porekadlá idú skôr proti tejto teórii). 
Asi ste si všimli, že som cez sviatky nič nepridávala, ale potrebovala som si užiť týždeň (aj viac) bez mojich denných činnosti (do ktorej blog určite patrí) a užívať si domov :). 
Tak ale som späť a dnes som si pre vás pripravila taký mix produktov, ktoré som vám zatiaľ nestihla predstaviť.

Elseve low shampoo recenzia

Začnem týmito obrými Low Shampoo od Elseve, ktoré (mám u seba už nejaký ten mesiac.....) predstavujú novinku v spôsobe umývania vlasov. Ide v podstate o to, že vôbec nepenia a majú krémovú konzistenciu, tým pádom by mali dať dokopy poškodené vlasy.

Celkom som sa tešila z toho o aké veľké balenie ide, ale to ma rýchlo prešlo, keď som prišla na to, že na umytie je potrebných tak 10 až 15 pumpičiek. A hlavne pumpičkové balenie je v tomto prípade katastrofa, už pri piatom stláčaní mi išla odpadnúť ruka, je to strašne nepraktické a myslím, že klasické dávkovače šampónov sú omnoho lepšie. 

Čo to ale robí s vlasmi? No, je potrebné zvyknúť si na to, že si dávate na hlavu krém....je to zvláštne a nie veľmi príjemne, hlavne pri korienkoch.
A keďže ide o krémovú konzistenciu nevedela som úplne presne určiť či som si šampón dala všade. No a samozrejme po prvom umytí som prišla na to, že som ho všade teda nedala.

Dokiaľ boli vlasy mokré (aj keď umyté) stále ma prenasledoval pocit, že budem mastná ešte viac ako predtým. 
Nič také sa našťastie nestalo, vlasy boli čisté a naozaj oveľa jemnejšie na dotyk a aj rozčesávanie bolo o čosi lepšie. Vlasy boli vyživenejšie a to som nepoužila ani balzam počas umývania.
Len.....na spodných vlasoch, som si šampón neaplikovala všade, takže tam boli také polomastné. Druhý krát som aplikovala viac pumpičiek a dala som si na to väčší pozor, takže to bolo lepšie (ale aj tak som si ich úplne dolu neumyla poriadne). Avšak tým, že ide o regeneračný šampón o dva dni som mala už pocit, že by som si vlasy rada umyla znova a pri šampóne na farbené vlasy (červený) sa mi zdalo, že sú aj mierne zaťažené. 

Raz za čas je takéto umytie fajn a vlasy sa aj potešia, ale na pravidelné používanie to u seba určite nevidím. Radšej používam skôr šampóny na normálne vlasy a regeneračné prvky dávam len na končeky.

nyx kozmetika


Tento balíček mi prišiel pred Vianocami od Nyx :). Bola v ňom paletka Los Angels, ktorá obsahuje rozjasňovač, bronzer, štyri očné tiene a matný rúž v nude farbe :). Táto paletka však pôjde vám :), keď budem robiť giveaway na instagrame :). Ďalej som v balíčku mala moje obľúbené matné ruže o ktorých si môžete niečo prečítať priamo v líčiacom poste tuto.  Ešte som tam mala rúž Ud lingerie a farbu na telo, ale tieto vecičky zatiaľ čakájú na svoju premiéru. 

nyx



revlon ceruzky na obocie recenzia


Ceruzky na obočie od Revlon mi prišli už strašne dávno a konečne prišiel rad na to, aby som vám o nich niečo povedala :). Balenie majú veľmi praktické, hlavne kvôli kefke, ktorá je na druhej strane. Ide skôr o mäkšie ceruzky, takže si treba dávať pozor na to, aby sa nevysúvali príliš veľa, pretože sa potom ľahko lámu. 
Niekomu táto mäkkosť môže vadiť, ale mne sa s nimi pracuje dobre a často si ich zo sebou beriem aj na cesty. Mala som 4 odtiene a sadli mi hlavne tie tmavšie (ten najobľúbenejší som niekde stratila :(). No a prečo mi vlastne vyhovuje to, že sú mäké?  Pretože mám husté obočie a väčšinou nevykresľujem  presné línie, ale skôr dofarbujem niektoré miesta. Tým pádom sa farba v mojom obočí prirodzene stratí a vyzerá to ako by bolo husté aj tam, kde nie je :). 

Revlon eye liner review

revlon eyebrow liner review

Revlon ceruzky na obocie

Od Revlon mi prišli ešte tieto ceruzky na oči a musím sa priznať, že ma celkom zarazil ich dizajn a hlavne zrezanie ceruzky. V duchu som si vravela, že s týmto teda nenakreslím nič a ak niečo áno, tak akurát obriu čiaru cez pol oka, avšak zbytočne som sa bála. 
Opäť sú dosť mäké, čiže je tu rovnaký problém s vysúvaním (a lámaním), chytajú na prvý šup a kreslenie linky ide v celku dobre, len si treba nájsť vhodnú stranu.

 Ak si robíte linky tak, že vám neujde ani jeden milimeter a musí to byť úplne presne, tak toto isto nebude pre vás. Pokiaľ si však robíte linky hrubšie  a máte rady taký akoby rozmazanejší efekt (alebo ako to nazvať) toto sa vám bude páčiť. Ja si napríklad málo robím tekuté linky, lebo mi to nejde úplne presne a aj tak mám radšej, ak sa linka tak plynulo rozplýva, zjavne aj preto mi tieto linky vyhovujú a aj preto mám radšej skôr mäkšie ceruzky, ako tvrdé pri ktorých ma ide poraziť....
Čo by som však týmto linkám vytkla je štetček na druhej strane, ktorý sa mi zdá dosť nekvalitný a tvrdý a vlastne úplne zbytočný, radšej by som tam mala hubku. A tiež sa mi nepáči zbytočná hrúbka ceruziek, pretože potom zaberajú dosť miesta, no na druhej strane ich rýchlo nájdem medzi záplavou kozmetiky v taštičke :D. 



S Oliver so Pure vôňe Hygge

Voňavky od S.Oliver ma stále očaria a asi v tom má prsty aj to, že dámska je ružová :), ma rozkošné balenie, ktoré je akurát do ruky ale hlavne mi stále tak nejak sadne. Je sladká, ale nevtieravá jednoducho taká akurát. 
Pánske vône stále putujú môjmu šuhajovi, ktorý za to, že mi na blogu robí neustále (pravopisné aj iné) korektúry a pomáha vo všetkom čo sa dá (aj keď sa mu mnohokrát nechce :D) dostane občasne aj inú výslužku ako moju maličkosť :).
 Pánska vôňa je svieža no zároveň tiež mierne sladká, zložená je z bergamotu, zeleného jablka, santalového dreva, levandule či fialky.
Obe tieto vône sú inšpirované minimalistickým škandinávskym štýlom Hygge (dokonca sme túto úžasnú knihu aj dostali :)) a sú vhodné ako na bežné nosenie tak aj sviatočnejšie chvíle :). 

Ďalšími kozmetickými novinkami sú produkty od Pupy s ktorou som nedávno začala spolupracovať, ale tie sú zhrnuté v tomto článku: Pupa dekoratívna kozmetika

blog o kozmetike

Vyskúšali ste niečo z toho alebo vás niečo zaujalo? A ako ste vykročili do nového roka?? :)

Majte sa mi krásne 
vaša
Lulu :)



Share:

9 komentárov

  1. Tie NYX produkty vyzerajú úžasne, veľmi ma zaujali aj parfémy s.Oliver, ten design je nádherný :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zaujali ma celkom Nyc rúže vypadajú fakt skvele

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rtěnky NYX a tužky Revlon vypadají perfektně!

    Měj se krásně!

    http://www.bygabra.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak teda nevím, ale při čtení zážitku se šampónem jsem měla husí kůži a přesně vím, co si nekoupím :D Protože tohle fakt nesnášim :D Na druhou stranu ti moc závidím balíček od NYX, to je prostě sen :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super článok! Určite budem sledovať ďalej!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. NYX je super, mám od nich ráda jak lipsticky, tak hlavně make-up a korektor, ten je jeden z nejlepších a nejvíce krycích tekutých, co jsem kdy měla. Elseve jsem používala jejich řadu na barvené vlasy, teď jsem přešla na přírodní šampon ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. NYX měl nádherný limitky, taky jsem si velkej balík objednala :D

    Video - Co jsem dostala k Vánocům

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Velmi mě zaujaly věci od Nyx! :) ty flakónky S.Oliver jsou krásné!

    http://www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig