utorok 9. januára 2018

Pupa dekoratívna kozmetika

Pupa I am metalic recenzia ruže

Vianoce sú už definitívne za nami a opäť začal bežný kolobeh. To znamená, že je večer, ja sedím na gauči, ktorý je mojou pracovňou aj oddychovým miestom zároveň a konečne sa púšťam dohnať to, čo som doma na východe nejak nestihla. 


Jednou z takýchto vecí je aj tento článok, na ktorý som sa chystala minimálne už 2 týždne. Metalické rúže od Pupa mi na perách svietia už mesiac, ale čo vám poviem, niekedy je náročné všetko postíhať tak ako by človek chcel. No, ale lepšie je  urobiť veci neskôr ako nikdy, nie? :) Tak ideme na to :). 

Pupa I am Metalic ceruzka na ústa

Ako prvé vám predstavím už spomínané rúže I am Metalic, ktoré majú krásne kovové odlesky. Takýto typ rúžu som nemala na sebe.... hm možno aj 10 rokov (ak som vtedy vôbec rúže nosila :D). Neskutočne sa mi hodí na slávnostnejšie príležitosti.
 K týmto rúžom mi prišli aj ceruzky na pery I am Lip pencil v rovnakých farbách, ktoré veľmi pekne zvýrazňujú, ale aj trochu predlžujú životnosť rúžu na perách. 
Okrem toho tieto ceruzky vyzerajú aj samé o sebe na perách veľmi dobre, prirodzene a pekne, takže sa dajú použiť aj samostatne. Z druhej strany majú praktický a kvalitný štetec s ktorým sa dajú dobre rozotrieť a ešte do-korigovať. 

Ale vráťme sa k rúžom, ich textúra je krémová, ľahko sa rozotierajú na perách, no občas sa mi stane, že si ich nejak rozotriem aj na perách. Lepšie je aplikovať ho na pery hydratované, lebo pokiaľ mám dosť vysušené pery, trochu zvýrazňuje šupinky. 
Čo sa však týka farieb sú naozaj krásne a výrazné, len asi tým, že sú krémovejšie nevydržia (samostane bez ceruzky) na perách až tak dlho a po hodinke ich treba na niektorých miestach ešte preružovať. 
Rúže aj linky sú v 8 odtieňoch a neobsahujú parabény, čo stále poteší :)

Pupa I am metalic rúže a ceruzky na pery

Pupa I am Metalic lak na nechty

K rúžom perfektne ladia aj metalické laky s rovnakej edície I am Metalic. Ja si v podstate nechty takmer vôbec nelakujem a ak, tak jedine v lete na nohách (klaviristická problematika). Ale keď som videla tie farby musela som ich cez Vianoce vyskúšať. Lakovalo sa mi dobre a dokonca aj vyzeral na mojich malých nechtoch dobre :D a to už na prvý náter :) (a druhý som nedala...). Keďže som neurobila nič preto, aby vydržal o niečo dlhšie, ostal mi na nechtoch v neporušenom stave asi tak dva dni, nepoužila som podklad, ani nadklad a bola to jedna vrstva. V podstate ani neviem koľko by taký lak mal vydržať, ale ja som s ním bola spokojná :). 


Pupa Extreme gold rozjasňovač

Kto ma sleduje dlhšie vie, že rozjasňovače sú veci, ktoré tiež veľmi nevyužívam, páči sa mi to na iných, ale na mne až tak nie. Ale, púdrovému Extreme gold hilghteru som na chuť normálne trocha prišla. Je vytvorený novou technikou zapečenia, vďaka čomu má plochý formát, inak mi spadol asi tri krát na zem a nerozbil sa....takže niečo na tej technike bude :).

Je trblietavý naozaj dosť, ale príde mi, že na pleti tak pekne splynie a hlavne nezanecháva také šmuhy a nežmolkuje mejkap, čo sa mi pri niektorých (síce hlavne krémových) stalo.  Dávala som si ho nad lícne kosti a je pravda, že keby nemal tak úžasný obal, bála by som sa mu dať vôbec šancu....čo by bola škoda. Len jednu vec by som mu vytkla a to, že pri nanášaní mi padali trblietky aj na veci okolo, čo sa mi až tak nepáčilo. 

Ďalším rozjaňujúcim produktom z tej istej rady Party on je Gél s trblietavým efektom na tvár a telo. Ide o hustý gél ktorý je plný trblietok, ja by som si ho na tvár nedala, lebo je to na mňa až príliš, ale na telo pri nejakej plesovej príležitosti si ho viem dobre predstaviť. 

blog o kozmetike

Pupa zlata špirála recenzia

Pri trblietkach ešte ostaneme, pretože Pupa si pripravila na oči produkty v rôznych zlatých odtieňoch. Azda najzaujímavejším pre mňa bola zlatá špirála Vamp Mascara Top Coat Gold, ktorá sa používa na klasickú špirálu, buď na okraje alebo rovno na celé mihalnice. Drží veľmi dobre a spodnú špirálu nijak nestiera, dodáva líčeniu taký zaujímavý vzhľad.

Vamp duo liner je linka, ktorá má jednu stranu zlatú a druhú čiernu so zlatým nádychom. Ide skôr o také jemnejšie linky, hlavne pri zlatej, tmavá je na tom s pigmentáciou lepšie. Aplikácia s nimi je jednoduchá a na očiach vydržia celý deň. S kolekcie Vamp mi prišli aj očné tiene, ale žiaľ cestu ku mne neprežili a boli celé roztrúsené :(, čo je škoda, lebo vyzerali, že sú neskutočne pigmentované. Zistila som to najmä, keď som miesto rozjasňovača otvorila tiene a krásne sa mi vysypali na celý gauč, ktorý sa ligotal o 106 :D. 

Pupa Vamp zlatá špirála

Pupa eyeliner review

beauty bloggger slovak

Ako posledné vecičky tu mám čierne linky na oči, Pupa prišla s líniou Crew v ktorej má štyri linky s rôznymi hrotmi. Skinny, Wamp, alebo Jumbo sú určite každému známe, avšak Roll linka to je úplná novinka. Ide o linku, ktorá ma miesto štetca guľku, vyzerá v podstate ako taký krájačik na cesto :D. 

Ževraj by sa s tým mala dať vykresliť presná a tenká linka, no tak tenká by bola a presná u mňa asi sotva. Neviem na akej úrovni v kreslení liniek by som musela byť, aby som bola schopná s týmto pracovať. Takže pre mňa tento guľkový alikátor isto nebude, ja ostávam verná Skinny alebo Wamp s ktorými sa mi pracuje najlepšie. 
Obe linky idú jednoducho, rýchlo zaschnú a držia na očiach celý deň, bez nejakého rozmazávania. 

Pupa roll on očná linka

blog o kozmetike


Zaujalo vás niečo z týchto produktov, alebo máte už aj niečo vyskúšané? A čo poviete na novú linku Roll on? Skúšali ste ju?

Majte sa mi zatiaľ krásne
vaša
Lulu :)








Share:

6 komentárov

  1. vyskúšané ešte nemám nič z tejto kolekcie, ale napríklad tú Roll linku by som sa asi obávala vyskúšať, lebo mi to príde zvláštne..väčšinou hľadám čo najužší ten hrot na dokonalú linku...ale rúže a laky na nechty to už je iná kategória..tie sú krásne! nejaké metalické odtiene by som si chcela v najbližšej dobe nakúpiť :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne Pupa zatiaľ veľmi nesadla. Mala som lak na nechty, ktorý vydržal tak asi deň niekedy aj kratšie čiže s tým som ja spokojná určite nebola. Linky The Wamp boli na tom o niečo lepšie, avšak po pár hodinách sa mi z očí vytrácali. Takže ani neviem, či túto značku ešte ďalej skúšať.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Páni ty jsi šikovná! Krásné představení produktů a moc krásné fotky :) Velmi mě zaujala řasenka se zlatýma třpytkama :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veľmi pekné farbičky ta Pupa to proste vie♥ no a ta linka ja žasnem ten mini "krajačik" to už čo nevymyslia to je perfektne :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja mám linku s takým koliečkom od Artdeco a hoci nie som nejak zručná, s ňou mi to ide jedna radosť :))

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne Vám ďakujem za každý Váš komentár :). Len čo prejde kvôli spamu overeniu, hneď sa tu objaví :)
Thank you for your comment :)

Blog Design Created by pipdig